Crònica: Gin Xoriguer SELAGIS – MACABI DELEVANTAR

El SELAGIS aconsegueix, en el primer partit de la segona fase, la primera victoria. SELAGIS 48-44 MACABI DELEVANTAR

A priori, la segona fase del torneig havia de ser més assequible pel Gin Xoriguer SELAGIS, sobretot tenint en compte els mals resultats de la primera volta, que han portat a l’equip a classificar-se per a l’EUROCUP, grup intermedi del torneig. Però ahir a la nit, al pavelló Marina, es va viure un partit molt més igualat del que s’esperava inicialment.

Probablement conseqüència d’aquesta excessiva confiança en el nivell de joc de l’EUROCUP, el primer quart començava amb un 0-7 al’electrònic. Aquesta situació és, segurament, la que més es repeteix en els enfrontaments dels verd-i-blancs: la baixa concentració de l’equip en el primers minuts.

Però a diferència d’altres partits, ràpidament el SELAGIS va treure les urpes per posar les coses al seu lloc amb 9 punts consecutius fruit de la pressió en defensa (9-7). A partir d’aquest moment el partit adquiria un ritme igualat on les anotacions d’un i altre equip es succeïen sense deixar en cap moment fugir en el marcador al contrincant.

D’aquesta manera, i sense grans fets importants pel que fa al joc, s’arribava a l’últim quart del partit amb una renda important de 10 punts per part del SELAGIS. Un esforç dels jugadors del M. DELEVATAR, juntament amb un parell d’errades en defensa dels xoriguers, posaven la por al cos al SELAGIS, però ja no hi havia temps per a la remuntada de MACABI (48-44).

Els únics punts negatius de la nit, i que contrasten amb la recuperació d’Oscar Moreno, els trobem en la lesió al turmell de Ramón Madueño, de la qual encara se’n desconeix la magnitud, i la lesió als genitals de l’aler Marc Guillén, de qui encara no se sap si sobreviurà.