He vingut a desitjar-vos

2015 s’acaba, fiets meus. “La niña bonita” del segle XXI mos deixa. I encara bé, perquè quin any, al·lots, quin any! Un parell de mesos més de 2015 i encara mos haguéssim fet mal.

He vingut a desitjar-vos un 2016 ple de tolerància, seny, filosofia i amor —en el més ampli sentit de la paraula—; companyia, música, el sabor de la sal i la mar, l’aire pur de les muntanyes, noves històries, nous coneixements, superació, rialles llargues, mirades furtives i somriures avergonyits. He vingut a desitjar-vos pau. I guerra contra el dolor. I un nou any carregat de salut, mans que es troben i dolces besades; un any ple de pensaments per a aquells que no hi són però que són el que nosaltres som; un 2016 de retrobaments desitjats, agradables sorpreses i gots aixecats pel present i el futur; i pel passat que fou i no serà. He vingut a proclamar un nou any embolicat d’amistat i família, de càlids sols d’hivern i fresques brises d’estiu, d’animades esperes i gustoses contemplacions; un any atapeït de valenties, coratjoses decisions i batalles armats amb l’espasa de la justícia. He vingut a desitjar-vos, estimats, un 2016 de “t’estims”, cobert del so d’alegres infants despreocupats de la vida, l’olor de la pluja de tardor sobre la terra aixeregada i el crit de la tramuntana a les finestres. He vingut, amics, família, a donar-vos les gràcies per aquest 2015, i a demanar-vos que no m’abandoneu en el 2016 que arriba.

Anuncis

6 comments

  1. Mai t’abandonarem, ets massa important per noltros, sempre serem aquí. T’estimam. Feliç 2016 a tu i a tots ets amics fantàstics que tens.
    😘

  2. Santi, com vols que t’abandonem?
    Les bones persones les vols sempre al teu costat, i de totes les virtuts que tens, per jo tens la més important i és que ets bona persona! Bones festes per a tu i el teus!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s